Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/drumcenter.klient.deriva.cz/view.php on line 477 Představujeme DS DRUMS | Drumcenter.cz
Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 1

Představujeme DS DRUMS

 

DS DRUMS - čerstvý vítr z Itálie

DS Drums je poměrně mladá italská značka bicích souprav, kterou v roce 1995 založil konstruktér Luca Deorsola. DS (což je zkratka pro Drum Sound) nabízí v podstatě "jen" tři modelové řady - Rebel, Venom a DSX. 

REBEL - nejvyšší modelová řada, která je v podstatě custom shop - bubny vyráběné pouze na zakázku a zadání zákazníka. Vše je vyráběno přímo v Itálii, vysněnou soupravu si lze online vytvořit v online konfigurátoru na webových stránkách výrobce. K dispozici je nepřeberné množství materiálů korpusů, velikostí i povrchových úprav a k tomu hardware také vlastní výroby.

VENOM - soupravy této řady jsou již vyráběny sériově, nicméně stále ručně a přímo v Itálii ve stejné továrně jako řada Rebel. Vyrábí se z kombinace dvou dřevin, a to amerického a evropského javoru, což jim dává svůj typický moderní průrazný zvuk. Je na výběr z 10-ti moderních barevných variant a 6-ti konfigurací. Vše lze rozšířit o další doplňkové bubny či snare.

DSX - jsou soupravy vhodné pro začínající hráče a jako jediné jsou vyráběny v Číně. Sety jsou dodávány včetně hardware a mosazných činelů.

DS Drums v sobě kloubí italskou extravaganci a osobitost, spolu s poctivostí ruční výroby a smyslem pro detail. Věříme, že tato značka rozčeří stojaté vody českého bubenického rybníka. 

 Webové stránky výrobce: https://dsdrum.com

Naše aktuální nabídka ZDE