Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/drumcenter.klient.deriva.cz/view.php on line 477 Tama Kenny Aronoff 40th anniversary | Drumcenter.cz
Kontakt |
|
Měna / EUR | Košík 8

Tama Kenny Aronoff 40th anniversary

 

Letos je tomu 40 let, co bubeník Kenny Aronoff začal v roce 1982 spolupracovat s firmou Tama. Na oslavu tohoto výročí si společně připravili limitovanou edici snare Tama Kenny Aronoff 40th Anniversary.  

Za svou kariéru nahrál alba, kterých se prodalo více než 300 milionů kusů. Přes 1 300 těchto alb má zlatou, platinovou nebo diamantovou certifikaci RIAA. Kenny hrál na bicí Tama od svých počátků s Johnem Cougarem, přes spolupráci se špičkovými umělci jako jsou Rolling Stones, Bruce Springsteen, Paul McCartney, Tom Petty, Sting, Billy Gibbons, Lady Gaga, Bruno Mars, Bob Dylan, Bon Jovi, Elton John, B. B. King, Johnny Cash, Willie Nelson, John Fogety, Dave Grohl, Slash, Celine Dion, The Smashing Pumpkins a se spoustou dalších.

 

Signature model nese označení KA146A40 a jeho doporučená maloobchodní cena je 1.999,- Eur. 

Na památku této letité spolupráce se Tama spojila s legendárním mistrem ručního rytí Johnem Aldridgem, aby společně vytvořili sérii, která je omezena na 30 kusů celosvětově. Snare má ručně tvořený jedinečný design, který navrl známý tatér Corey Miller z Los Angeles. Každý kus je proto naprostý originál. Celý vizuál doplňuje Kennyho vlastnoruční podpis, který je vyrytý do korpusu. To vše je zakončeno logem k 40. výročí s ručně signovaným štítkem se sériovým číslem.

Specifikace:

- 1 mm mosazný niklovaný korpus

- rozměr 14" x 6"

- mušle MSL35 (ručně ryté)

- ráfky Die-cast horní / 2,3 mm mosazný Mighty Hoop spodní

- mechanika strunění MLS50ABN / MLS50BBN

- strunění Carbon Steel 30 strun

- EVANS® Heavyweight Coated vlastnoručně signována Kenny Aronoffem